Villars-le-Pautel en omgeving

Ons dorpje is heel authentiek Frans. Het ligt in een paradijselijk mooie omgeving. U kunt er uren wandelen over verschillende kleine paadjes of langs de routes die zijn uitgezet. Er zijn veel fiets mogelijkheden.

Het dorpje zelf heeft geen winkeltjes, wel komt het bakkertje iedere dag langs de deur. Ook de groente en kruidenierswagen komt langs aan de straat.

In Jussey (op 7km. afstand) zijn wel alle winkels en supermarkten, zelfs een ekologische winkel en iedere dinsdagochtend markt. U kunt ook naar Corre gaan (op 5km. afstand) om boodschappen te doen, langs kleine winkeltjes te lopen of wat te gebruiken in het café-restaurant.

In de omgeving van het dorp zijn veel andere kleine dorpjes waar ‘s zomers vide greniers zijn op zondag.

Er zijn prachtige oude stadjes  te bezichtigen zoals Jussey, Langres, Vesoul, Besancon en Vittel. Het gebied van de Haute-Saone is waterrijk. Er zijn veel riviertjes en meertjes om in te zwemmen of waar je bootjes kan huren.

Voor welzijn kun je kuren in de badhuizen in Bourbonnes-les-bains en Plombieres-les-bains en Luxeuil-les-bains.

In de winter kun je op 1 uur afstand skien in La Bresse.

Impressie

wandelen-sentier-de-colines villars-zicht-op-het-huis vooraanzicht-van-de-ramen-met-rozen omgeving-villars-1 wandelen-in-villars-le-pautel omgeving-aisey-1

Categorieën

Fotos uit de omgeving

villars-in-de-winter vooraanzicht-van-de-ramen-met-rozen omgeving-villars-2 zitje-in-de-tweede-slaapkamer-boven voortuin-uitkijkje wandelen-sentier-de-colette