Het Vakantiehuis

Het huis is authentiek, oud, eenvoudig en landelijk ingericht. Vanuit de ruime voortuin kom je binnen in de hal. Van daaruit zijn links de woonkeuken en rechts de zit/slaapkamer bereikbaar. Vanuit de keuken kijk je uit op de zonnige, omheinde voortuin. Er is een zitje om lekker aan te ontbijten. Alles in de keuken is aanwezig voor 4 personen. Er is o.a. een muziekinstallatie, wasmachine, gastoestel, koelkast en oven.  De badkamer en het apart toilet bevinden zich ook op deze verdieping. Het huis wordt in de winter centraal verwarmd via het keukenfornuis met hout.

De voor- en achtertuinen zijn ruim en zonnig. Er is voldoende parkeerruimte in de schuren. Er zijn 2 fietsen (met evt. Kinderzitjes) beschikbaar. Tuinstoelen en tafels (+ parasols) in de schuur aanwezig, ook barbecuestel.

Boven (slaapkamers): 2 slaapkamers waarvan 1 met wastafel. Daarboven de rommelzolder. Er zijn 2 tweepersoonsbedden en 2 eenspersoonsbedden in het huis. Ook is er een peuterbedje. Genoeg dekens zijn aanwezig. Lakens zelf meenemen.

 

Adres:

2 Rue de l’eglise

70500 Villars le Pautel

Haute-Saone, Franche-Comte

Frankrijk

Reisroute met de auto ongeveer 6,5 uur vanaf Amsterdam. Rij naar Luxemburg. Dan richting Nancy en vervolgens richting Tour. Daar de tolweg op en bij afslag Montigny le Roi naar Bourbonne les Bains (richting Corre) en dan de afslag nemen van Villars le Pautel.

Trein: naar Parijs en overstappen met de trein naar Vesoul. Van daar met de bus naar Jussey (1 uur).

Impressie

entree-met-de-rozenstruik omgeving-villars-1 zitje-in-de-tweede-slaapkamer-boven villars-zicht-op-het-huis villars-in-de-herfst zitje-in-de-achtertuin-2

Categorieën

Fotos uit de omgeving

het-huis-van-de-voorkant-met-voortuin vooraanzicht-van-de-ramen-met-rozen zitje-in-de-zitkamer-beneden villars-in-de-winter zitje-in-de-achtertuin-2 entree-met-de-rozenstruik